Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez.

 

A legújabb források szerint Justin szemtől szemben kijelentette barátnőjének, Selenának: „Túl jó vagyok neked!” Bár sok fanatikus rajongó egyetért ezzel, és több fórumon is olvashattuk már, hogy Selenának többre kellene értékelnie egy ilyen fiút, mint amilyen Justin. Mint korábban megtudtuk, Selena úgy érzi, Justin túlságosan hozzászokott a tényhez, hogy a lány mellette van.

Selena egyik barátja elárulta a Star magazinnak: „Justin néha annyira arrogáns és gyerekes. Mi, Selena barátai régóta mondjuk már, hogy hagyja el végre. Ám mikor Selena elhatározza, hogy megteszi ezt a nagy lépést, Justin mindig kiengeszteli őt valamilyen romantikus gesztussal.”

Korábban is tapasztaltuk már, miyen súlyos problémái vannak a tinibálványnak az emberekhez való hozzáállásában. Előbb arról hallunk, hogy a fiú belerúg egy fotóasszisztensbe, majd pökkhendien beszél a Roller Coaster magazin riportere előtt a kopaszodó Vilmos hercegről. Úgy tűnik, valami nincs egészen rendben körülötte.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mindenki szemtanúja lehetett annak, hogy Selena Gomez az elmúlt hónapokban rengeteget dolgozott különböző filmeken, rengeteget utazott és még díjakat is szerzett munkásságával.

A napokban az E!Newsnak adott interjút az exvarázsló, aki elárulta, hogy a következő albuma sokkal érezelmesebb lesz, sokkal közelebb fog állni hozzá, mint az előzőek:

„Azt hiszem, ez lesz a legszemélyesebb.Olyan dolgokról akarok dalokat írni, amikről még soha nem beszéltem, és elmesélni egy történetet ezzel az albummal. A nap végén csak a saját zenémet csinálom, mert ez az, amitől boldog leszek. Ez nagyon muris, mert azt akarom, hogy az emberek táncoljanak rá, és legyen boldogok.”

Selena azt is elárulta, hogy szerelmének új albuma, a Believe igazán elnyerte tetszését, és ő is hasonló albumot szeretne.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selena Gomez a Hotel Transylvania című filmben dolgozhatott együtt Adam Sandlerrel, és rögtön megkedvelte a színészt. Igaz, már a találkozó előtt is nagyon izgatott volt, de mióta együtt rögzítettek néhány jelentet, csak áradozni tud róla.

„Csodás egy pasi! Hihetetlenül jó fej! Minden jelenetemnél ott volt, és nagyon kedves volt velem, sokat segített! Egész biztos, hogy remek apa lenne. Ő egy olyan ember, aki eszméletlenül vicces, és mindenkit megnevettet” – áradozott Miss Gomez.

A színésznő mesélt egy kicsit a karakteréről is, akit nem volt nehéz eljátszania, mivel elmondása szerint nagyszerűen tud azonosulni vele.

”Átérzem Marvis karakterét. 19 éves vagyok, és nagyon élvezem a felnőtté válást. Szerencsésnek érzem magam, mivel rengeteg helyre eljutottam, bár sosem voltam még a barátaimmal együtt nyaralni. Úgy gondolom, hogy Marvis és én hasonló dolgokon megyünk keresztül. Szükségem van a szabadságra, úgy mint neki. Én olyan szeszélyes vagyok, mint a karakterem." – vallotta be a színésznő, aki Sandler karakterének a lányának kölcsönözte a hangját az animációs filmben, amely szeptember 21-én fog megjelenni Amerikában.